Detta gör patchwork-mattor till det bästa valet för ditt hem

Patchwork mattor är en trend som du kanske inte har funderat på att ha I ditt hem, men du borde verkligen det. De får inspiration från lapptäcken, som är blandade bitar tyg som sytts ihop. Om du är fundersam över patchwork-mattor kan du ta en titt på denna nya trend.

Modernt utseende

De är ett färgglatt sätt att ge lite extra visuellt intresse samtidigt som de ser mer moderna ut än en traditionellt mönstrad matta. Traditionellt mönstrade mattor kan också vara tråkiga och ett alltför säkert kort. Detta är inte en enkel, tråkig och enfärgad matta. Vissa mattor har ett mönster av enfärgade rutor, andra har olika mönster i varje ruta. En patchwork-matta med orientaliskt mönster är en rolig twist på det traditionella formatet. Gillar du hur klinker ser ut, men hatar känslan av fötterna mot den kalla plattan? Vill du hellre ha mjukt tyg? Mattorna kan också härma hur klinkers ser ut, men ändå ge dig den där mysiga känslan.

Traditionell känsla

Trots att dessa mattor är mer moderna än traditionella mönster så ger de även en mycket traditionell känsla. Det finns inget mer hemtrevligt än en handgjord filt, och en patchwork-matta speglar nostalgin perfekt. Den införlivar traditionella mönster i mattan och det är ett perfekt sätt att spegla mer traditionella trender och inte gå alltför långt ifrån den moderna stilen, om du gillar det mer.

Lätt att para ihop med annat

Eftersom patchwork-mattor är en blandning av olika färger är de också lätta att matcha i olika rum. En solid färgmatta kan se fel ut om den inte matchar omgivningen. Patchwork-mattor ger dig fler alternativ. De kan ligga kvar även när inredningen runtom dem förändras.

Uppfriskande & enastående

Du behöver inte oroa dig om att vara fast med samma färg för alltid bara för att det är för svårt att hitta rätt färger att matcha med. Det kan vara lockande, men du behöver inte planera all din inredning efter mattan.

Detta betyder också att de kommer hålla sig aktuella längre än andra mönstrade mattor. Du kan med gott samvete köpa en dyrare matta som du älskar utan att behöva oroa dig över att du behöver ersätta den när den har blivit omodern. Dessutom kan mönstret gömma små fläckar som dyker upp, som skulle varit mycket synligare på en enfärgad matta. Om du har små barn eller husdjur skulle detta kunna vara en gudagåva för dig.

Skaffa din patchwork-matta idag hos TrendCarpet

Om du letar efter en patchwork-matta till ditt hem är online-shopping perfekt. TrendCarpet har en bred variation av mattor och du kommer säkerligen hitta rätt patchwork-matta för dig.

Recommended For You

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *